Klantenbeheerder (buitenfunctie) met visie

Beste kandidaat toekomstige collega,
 
Wij hebben, wegens uitbreiding van de firma, een openstaande vacature voor een nieuwe bijkomende collega (gespecialiseerde) accountmanager / vertegenwoordiger.
 
Wij zijn op dit ogenblik meer bepaald op zoek naar een gemotiveerde en gedreven persoon die zich wil bewijzen "on the field", en die voor een standvastige beroepsloopbaan kiest met veel uitdagingen.  Uw loopbaan dient van de grond af te worden uitgebouwd.  Er wordt van uitgegaan dat U geen passende (beroeps)bagage heeft.  De snelheid van ontwikkeling van uw loopbaan heeft U zelf in de hand. 
 
Jonge, gedreven personen m/v en met nadruk ook vrouwelijke kandidates worden extra aangemoedigd om zich aan te melden voor deze functie.  De wereld van de bouw / dakwerkers is ook voor hen een mooie en boeiende uitdaging.
 
Naast het opvolgen van bestaande klanten wordt er ook verwacht dat er op regelmatige basis nieuwe bronnen / klanten worden aangeboord.  Prospectie is een niet onbelangrijk onderdeel van de job.  Dit maakt het werken  ook zeer boeiend en uitdagend.
 
Volgende zaken zijn voor ons belangrijk :
Een algemene vorming / Doorzettingsvermogen / Leergierig / leerbereidheid / Autonoom kunnen werken / plannen / organiseren / omkunnen met dagdagelijkse (gezonde) stress / zich vlot en veilig in het verkeer kunnen bewegen (min. rijbewijs B) /  enige vertrouwdheid met het doelcliënteel of met een aantal producten uit ons assortiment.  U dient kritisch te zijn tov Uzelf en tov Uw klanten.
 
Er zijn uitgebreide  mogelijkheden tot specialisatie binnen de firma.  Specialisatie is (op termijn) ook wenselijk maar zeker niet noodzakelijk..  
 
Tewerkstelling is voorzien van zodra de geschikte persoon zich aandient. Wij voorzien een bedrijfswagen, alle nodige werkingsmiddelen en een volwaardige verloning in verhouding tot Uw prestaties.
 
Wij zijn actief in heel België en bedienen landelijk een goede 800 klanten, de eigen woonplaats is dus ondergeschikt voor tewerkstelling.  Er kan vanuit elke mogelijke standplaats worden vertrokken.
 
Sollicitaties met onderbouwde motivatiebrief en volledig CV ,via mail tav Mevr. De Landtsheer.sturen naar het algemeen mailadres : info@finsol.be
 
Succes aan zij die zich aangesproken voelen.